Koulureitti turvalliseksi

Vilkas liikenne, ylinopeutta ajavat autot, huono valaistus, näkyvyyttä haittaavat pusikot risteyksissä… Lyhytkin koulureitti saattaa sisältää monta riskiä.
Koulureitti.fi on riskikartoitus, jonka tavoitteena on eliminoida koulureittien vaaran paikat. Kartoituksen tekevät oppilaat, vanhemmat ja opettajat. Saatujen tulosten perusteella tuotetaan yksilölliset ja konkreettiset toimenpidesuunnitelmat riskien poistamiseksi.

Helppo ja nopea tehdä

Riskikartoitus annetaan oppilaille kotitehtäväksi. Oppilas vanhempineen täyttää sen osoitteessa koulureitti.fi. Kartoituksen tekeminen tapahtuu Internetselaimessa pyörivässä karttasovelluksessa käyttäen graafisia elementtejä kuvaamaan riskejä vaaran paikoissa. Kartoitus on helppo ja hauska tehdä. Jo pelkästään kartoitukseen osallistumisella on ennalta ehkäisevä vaikutus, kun jokainen oppilas miettii oman koulureittinsä riskit.

Lähetä tietosi niin otamme yhteyttä.

InnoTrafik Oy kehittää ja tarjoaa älykkäitä liikenneturvallisuustuotteita ja -palveluita. Välkky-tehostemerkkikapseli on rekisteröity yhteisömalli (RCD1440754). © InnoTrafik 2017