Palkittu, kotimainen Välkky -tehostemerkkikapseli
palkittiin ”Vuoden liikennetekona” Auto- ja liikennegaalassa


Suojatieturvallisuutta 24/7

Välkky-tehostemerkkikapseli tunnistaa suojatiealueelle tulevan kulkijan ja käynnistää vilkutuksen autoilijoille. Toisin kuin jotkut hämärällä aktivoituvat suojatien varoitusvalot, Välkky on aktiivinen 24/7 eli myös päiväsaikaan, jolloin kulkijoitakin on yleensä enemmän. Laitteen vilkutus näkyy hyvin myös valoisalla. Tutustu tarkemmin.

Palkittu, kotimainen innovaatio


Välkky on kotimainen innovaatio ja valmistettu Suomessa. Välkyn tehokkuutta ovat tutkineet esimerkiksi Destia ja Sito, ja laitteen on todettu vähentävän autojen nopeuksia suojatiealueen läheisyydessä. Välkky-tehostemerkkikapseli palkittiin Auto- ja liikennegaalassa 27.1.2021 ”Vuoden Liikenneteko” – liikenneturvallisuuspalkinnolla. Palkinnon jakoivat LähiTapiola ja Liikenneturva. Välkky on voittanut myös San Franciscon kaupungin järjestämän kansainvälisen Vision Zero 2.0 -liikenneturvallisuuskilpailun 2015.
Lue lisää palkinnoista.

Välkky turvaamaan suojatiet myös teidän alueellanne

Aktiivisena kansalaisena teillä on mahdollisuus vaikuttaa alueenne suojatieturvallisuuteen. Vinkkaa sopivasta Välkky-paikasta kuntasi/kaupunkisi liikennesuunnitteluun.

Huom! Infrasuunnittelijoille ohittamaton Välkky-tarjous!

Uusille ja vanhoille Välkky-asiakkaille Välkky-kapselit -10% helmikuun 2021 ajan.

Mikäli haluat lisätietoja tai tarjouksen täytä alla oleva lomake!